AIDA Cruises

Ervaar de informele sfeer aan boord van AIDA Cruises; ideaal voor gezinnen!

AIDAlogo

Cruisen zonder formele cruisegebruiken als gala-avonden? Dat kan bij AIDA Cruises! Beleef een sportieve en informele cruise met een goede service op semi-all-inclusive niveau! De fooien en drankjes tijdens de buffetmaaltijden (fris, wijn en bier) zijn inclusief. Ook voor gezinskortingen bent u bij AIDA Cruises aan het juiste adres.

Diverse cruiseschepen

De vloot van AIDA Cruises bestaat uit 14 cruiseschepen, waarvan de nieuwste – AIDAnova – zelfs over 17 restaurants beschikt! De AIDAnova staat met haar capaciteit van 6600 passagiers op nummer 5 van grootste cruiseschepen ter wereld.

Ieder cruiseschip uit de vloot van AIDA Cruises beschikt uiteraard over binnen-, buiten- en balkonhutten en over luxe suites.

Goed om te weten: de voertaal aan boord is Duits. Het meeste personeel beheerst de Engelse taal.

Vaargebieden over de hele wereld

Ook AIDA Cruises beschikt over een breed aanbod aan vaargebieden. Alle vaargebieden van AIDA Cruises op een rijtje:

  • Noord- en West-Europa
  • Middellandse Zee
  • Noord-Amerika
  • Caribbean en Midden-Amerika
  • Midden-Oosten
  • Azië
  • Afrika

Activiteiten en entertainment

AIDA Cruises heeft veel te bieden op het gebied van entertainment en activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan optredens van bands, shows en zelfs een circusact op de AIDAnova!

Ook voor sportievelingen heeft AIDA Cruises genoeg te bieden. Zo kunt u terecht bij de fitnessruimtes, maar kunt u onder andere ook volleyballen, basketballen en golfen. U kunt zelfs op een aantal cruiseschepen duiklessen volgen!

AIDA Cruises staat bekend om haar wellnessfaciliteiten. Zin om even tot rust te komen? Ieder cruiseschip van AIDA Cruises beschikt over verschillende sauna’s zoals stoom- en Finse sauna’s en kunt u terecht voor massages en behandelingen. Laat u in de watten leggen in de schoonheidssalon of maak gebruik van de nagelsalon die zich bevindt op een aantal cruiseschepen.

Ook aan de kinderen is gedacht! Aan boord is een animatieteam aanwezig en er worden shows, musicals en live-concerten voor alle leeftijden georganiseerd. Daarnaast is er een discotheek aan boord en worden er op verschillende cruiseschepen poolparty’s georganiseerd.

Culinair

Wilt u smullen van een heerlijke wrap of tapas of gaat u liever naar de snackbar? Bij AIDA Cruises kan het allemaal. Met buffetrestaurants, à la carte en specialiteitenrestaurants is er keuze tot wel 17 verschillende restaurants. Voor ieder wat wils! Uiteraard kunt u voor een glaasje wijn terecht bij een van de vele cafés en bars.

Dresscode

De sfeer bij AIDA Cruises is informeel en er zijn dan ook geen vaste kledingvoorschriften. U hoeft geen rekening te houden met gala-avonden.