from €0
Offerte aanvragen

Caribbean & Panamakanaal

Created with Sketch. ★ Begeleide cruise ★
Not Rated

Duur

16 dgn

Vertrekdata

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

Reis samen met ons naar de heerlijke Zuidelijke Caribbean, waar u na twee dagen Miami op zondag 10 november 2019 aan boord gaat van cruiseschip Zuiderdam. De cruise begint en eindigt in Fort Lauderdale en meert aan bij Half Moon Cay (het privé-eiland van Holland America Line), Aruba, Curaçao, het Panamakanaal en Costa Rica.

Gedurende uw gehele reis zal reisbegeleiding aanwezig zijn voor het beantwoorden van uw vragen. Al voor vertrek wordt u voorzien van uitgebreide informatie.

U dineert desgewenst met uw medereizigers en kunt in besloten gezelschap excursies maken. Wij regelen vervoer vanaf een opstapplaats bij u in de buurt en uw volledige incheck.

HIGHLIGHTS

 • Binnenhut: vanaf €2879,-
 • Buitenhut: vanaf €3189,-
 • Balkonhut: vanaf €3279,-
 • Suite: vanaf €3779,-

Itinerary

Expand All
Dag 1: 07 november 2019: heenreis Limburg – Miami

Per luxe touringcar wordt u vanuit één van de Limburgse opstapplaatsen naar de luchthaven van Amsterdam gebracht. Na aankomst in de Caribbean zal een transfer volgen naar het hotel in Miami.

Dag 2: 08 november 2019: Miami

Stadstour Miami

Dag 3: 09 november 2019: Miami

Vrije dag in Miami

Dag 4: 10 november 2019: Fort Lauderdale

Vandaag schepen we gezamenlijk in voor onze cruise door de Zuidelijke Caribbean. We starten en eindigen de cruise in het altijd zonnige Fort Lauderdale, met het glinsterende blauwe water, de wuivende palmbomen en de zachte zeewind.

Dag 5: 11 november 2019: Half Moon Cay

Altijd al eens op een privé-eiland willen verblijven? Half Moon Cay in de Bahamas is in 1996 gekocht door Holland America Line. Met een oppervlakte van 10 vierkante kilometer is het mogelijk om dit eiland in één dag volledig te zien. Verken het natuurreservaat, ga snorkelen in het heldere water of relax op het prachtige strand.

Dag 6: 12 november 2019: Half Moon Cay – Oranjestad (Aruba)

Ontspan op uw favoriete plek aan boord van de Zuiderdam, geniet op het dek van het heerlijke weer of neem deel aan diverse activiteiten aan boord.

Dag 7: 13 november 2019: Oranjestad (Aruba)

Met ongerepte stranden, een maanachtig binnenland gevuld met cactussen en een architecturale haven gekleurd in een palet van Caribische pasteltinten is Aruba een prachtbestemming. Naast enkele historische bezienswaardigheden zijn er talloze winkels – van boetieks tot megastores – te vinden.

Dag 8: 14 november 2019: Willemstad (Curaçao)

We meren ’s ochtends aan in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao. Het historische centrum (erkend als UNESCO werelderfgoed) is een unieke mix van de Nederlandse bouwkunst en de pasteltinten van de Caribbean. Hoogtepunten zijn o.a. een bezoek aan de drijvende markt of een duik maken in een van de mooiste duik- en snorkellocaties van de Caribbean.

Dag 9: 15 november 2019: Willemstad (Curaçao) – Panamakanaal

Ontspan op uw favoriete plek aan boord van de Zuiderdam, geniet op het dek van het heerlijke weer of neem deel aan diverse activiteiten aan boord.

Dag 10: 16 november 2019: Panamakanaal en Colón (Panama)

Aankomst Panamakanaal: 05.00 uur, vertrek: 13:00 uur

Door smalle kanalen en sluizen betreden we het Panamakanaal. We passeren koloniale steden, historische forten en door de mens aangelegde meren.

Aankomst Gatún Lake: 09:00 uur, vertrek: 10:00 uur

In het midden van het Panamakanaal bevindt zich het uitgestrekte Gatún Lake. Dit kunstmatig aangelegde meer bereiken we per sluis. Tegenwoordig leven meer dan 100 verschillende zoogdieren en ongeveer 500 verschillende soorten vogels in natuurreservaten in en bij het meer.

Aankomst Colón (Panama): 15:00 uur, vertrek 21:00 uur

Havenstad Colón laat u denken aan het oude Panama met zijn historische gebouwen die geleidelijk worden gerestaureerd. Ontdek bij Portobella de ruïnes van Spaanse forten, bekijk de jachten die in de baai varen of bezoek een van de lokale markten.

Dag 11: 17 november 2019: Puerto Limón (Costa Rica)

Puerto Limón is een perfect startpunt om bezienswaardigheden te gaan verkennen. Dierenliefhebbers kunnen bijvoorbeeld hun hart ophalen tijdens een rondleiding door het dierenreservaat.

Dag 12 & 13: 18 & 19 november 2019: Puerto Limón (Costa Rica) – Fort Lauderdale

Ontspan op uw favoriete plek aan boord van de Zuiderdam, geniet op het dek van het heerlijke weer of neem deel aan diverse activiteiten aan boord.

Dag 14: 20 november 2019: Fort Lauderdale

Vandaag komt de cruise door de Zuidelijke Caribbean ten einde. Nadat we gezamenlijk van boord gaan volgt een Everglades Hoverboat Tour excursie.

Dag 15: 21 november 2019: Miami – terugreis Limburg

Onze begeleide reis zit er helaas weer op! Per gezamenlijke transfer vertrekken we naar de luchthaven van Miami. Aangekomen in Amsterdam, zullen wij u vervolgens per luxe touringcar veilig afzetten bij de plaats waar u opgestapt bent.
* Aankomst Amsterdam op 22 november 2019

Included/Excluded

 • Nederlandstalige reisbegeleiding vanaf uw opstapplaats
 • Retourtransfer per luxe touringcar vanaf Stein/Urmond of Weert naar de luchthaven
 • Vluchten: Amsterdam – Miami en v.v.
 • 4 overnachtingen in een hotel in Miami
 • 10 overnachtingen aan boord van de Zuiderdam
 • Stadstour Miami en Everglades Hoverboat Tour excursie
 • Havengelden
 • Deze cruise is o.b.v. volpension (maaltijden en snacks, koffie, thee, water) en gebruik van de faciliteiten van het schip
 • 1-persoonshut toeslag
 • Eigen uitgaven o.a. excursies, fooien (verplichte fooien aan boord v.a. $ 14,50 p.p.p.d.), etc.
 • Aangeboden begeleide excursies
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • ESTA visum/reistoestemming (verplicht)

Tour's Location

Created with Sketch. ★ Begeleide cruise ★
Created with Sketch.
p.p. vanaf €0

You might also like