from €1.569
Offerte aanvragen

Midden-Oosten

Created with Sketch. ★ Begeleide cruise ★
Not Rated

Duur

12 dgn

Vertrekdata

Specific Tour

Group Size

Unlimited

Languages

___

Overview

De MSC Cruises-vloot bestaat uit ultramoderne, zeer innovatieve en elegant ontworpen schepen, die een ongeëvenaarde vakantie-ervaring bieden met altijd heerlijke en authentieke gerechten, bekroond entertainment, veel ontspanning, comfortabele accommodatie, evenals een onberispelijke service en expertise…

En dat op een prachtbestemming! Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de dag de hoogste gebouwen van de wereld, de meest luxe hotels en de meest gedurfde architecturale stijlen die samengaan met historische locaties en de overblijfselen van de lange en rijke Arabische geschiedenis.

Reist u met onze Limburgse groep mee door het betoverende Midden-Oosten?

Welkom aan boord!

HIGHLIGHTS

 • Binnenhut Bella: €1569,- p.p.
 • Binnenhut Fantastica: €1639,- p.p.
 • Buitenhut Bella: €1759,- p.p.
 • Buitenhut Fantastica: €1859,- p.p.
 • Balkonhut Fantastica: €2269,- p.p.
 • Balkonhut Aurea: €2669,- p.p.
 • Suite Fantastica: €2619,- p.p.

Itinerary

Expand All
Dag 1: 11 december 2019: heenreis Limburg – Dubai (VAE)

Per luxe touringcar wordt u vanuit één van de Limburgse opstapplaatsen naar de luchthaven van Amsterdam gebracht. Na aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten zal een transfer naar MSC Lirica volgen waarna we gezamenlijk zullen inschepen.

U kunt op eigen gelegenheid het schip verkennen of op pad gaan in Dubai. Absolute must-sees zijn de enorme Burj Khalifa, The Palm, de gigantische Dubai Mall en het meest luxueuze hotel ter wereld; Burj al Arab.

Dag 2: 12 december 2019: Dubai (VAE)

Vertrek: 22.00 uur

Na uw eerste nacht aan boord van MSC Lirica kunt u ook vandaag op pad om het overweldigende Dubai te ontdekken. Laat u betoveren in deze stad vol recordbrekende bezienswaardigheden!

Dag 3: 13 december 2019: Abu Dhabi (VAE)

Aankomst 07:00 uur, vertrek 21:00 uur

Abu Dhabi biedt een intrigerend contrast met het uitbundige Dubai. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden behoren het extravagante Emirates Palace hotel en de nog spectaculairdere Sheikh Zayed moskee; één van de grootste én zeker de duurste (zo’n 500 miljoen dollar) moskee ter wereld. Abu Dhabi’s Yas Island is een droomexcursie voor alle Formule 1-fans.

Dag 4: 14 december 2019: Sir Bani Yas Island (VAE)

Aankomst: 08.00 uur, vertrek: 17.00 uur

Het eiland Sir Bani Yas is een ontspannende stop na het overweldigende Dubai en Abu Dhabi. Ontspan en geniet aan de parelwitte stranden, maak een kajaktocht over de Mangrove of ga op safari in het enorme natuurreservaat. In dit beschermde gebied leven o.a. giraffen, flamingo’s en jachtluipaarden.

Dag 5: 15 december 2019: Khasab (Oman)

Aankomst: 09.00 uur, vertrek: 18.00 uur

In Khasab, ook wel het “Arabische Noorwegen” genoemd, vindt u Musandam, het langste en beroemdste fjord van deze kust. De kliffen die verticaal uit de helderblauwe wateren stijgen geeft een prachtig zicht en wellicht spot u er zelfs dolfijnen! Een mooie manier om dit gebied te verkennen is aan boord van een ‘dhow’, een typisch Arabische boot.

U kunt ook een bezoek brengen aan de stad Bukha, met de twee perfect bewaard gebleven vestingen Fort Bukha en Fort Al Qala.

Dag 6 & 7: 16 & 17 december 2019: Muscat (Oman)

Aankomst 16 december 2019: 09.00 uur, vertrek 17 december 2019: 19.00 uur

In de ochtend meren we aan in een van de oudste steden van het Midden-Oosten, Muscat. Muttrah is een van de meest goed bewaarde delen van het stadscentrum en leent zich goed om rond te struinen. Breng tevens een bezoek aan het paleis Al Alam van de Sultan. Het is een mooi voorbeeld van hedendaagse Arabische architectuur. In de nabijgelegen wijk Bawshar vindt u de Grote Moskee van Sultan Qabus waar ongeveer 6500 gelovigen samen komen om te bidden.

Dag 8: 18 december 2019: Muscat – Bahrein

Zeedag

Deze dag brengt u door aan boord en kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van MSC Lirica. Ontspan op uw favoriete plek aan boord, geniet op het dek van het heerlijke weer of neem deel aan diverse activiteiten aan boord.

Dag 9: 19 december 2019: Bahrein

Aankomst: 08:00 uur, vertrek: 18:00 uur

Na een dag op zee meren we ’s ochtends aan in Bahrein, ook wel “het koninkrijk tussen twee zeeën” genoemd. Ga op ontdekking in de hoofdstad Manama, waar moderne wolkenkrabbers worden afgewisseld met oude gebouwen en men nog steeds volgens nomadische tradities leeft. Bewoners trekken vaak naar de woestijn om hier te verblijven en deel te nemen aan de valkenjacht.

Een must-see is de immens grote Al Fateh-moskee, welke ruimte biedt aan tot wel 7000 gelovigen.

Dag 10: 20 december 2019: Doha (Qatar)

Aankomst: 07.00 uur, vertrek: 18.00 uur

Maak kennis met Doha, de stad die als gastheer van de World Cup van 2022 werkt aan een nóg indrukwekkendere skyline met supermoderne wolkenkrabbers. De Aspire Tower (300 meter) domineert de skyline. Veel plekken in Doha, waaronder gebedsplaatsen, lijken zich al te bevinden in de toekomst. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de Pearl, de futuristische ronde haven. Echter, het historische centrum van de stad is nog even fascinerend en levendig.

Dag 11: 21 december 2019: Dubai (VAE)

Aankomst: 09.00 uur

Kunt u geen genoeg krijgen van Dubai? Vandaag heeft u de kans om nogmaals op pad te gaan. Geniet vanavond voor de laatste keer van de mooi verlichte stad!

Dag 12: 22 december 2019: Dubai (VAE) – terugreis Limburg

Helaas komt vandaag uw begeleide cruise door het Midden-Oosten ten einde. Nadat we gezamenlijk van boord gaan volgt de transfer naar de luchthaven van Dubai voor de terugvlucht naar Düsseldorf. Vervolgens zullen we u per luxe touringcar veilig afzetten bij de plaats waar u opgestapt bent.

Included/Excluded

 • Nederlandstalige reisbegeleiding vanaf uw opstapplaats
 • Retourtransfer per luxe touringcar vanaf Stein/Urmond of Weert naar de luchthaven
 • Vluchten: Amsterdam - Dubai & Dubai - Düsseldorf incl. bagage
 • 11 overnachtingen aan boord van MSC Lirica
 • Havengelden
 • Deze cruise is o.b.v. volpension
 • Animatie, shows, fitnessruimte en entertainment aan boord
 • 1-persoonshut toeslag
 • Fooien
 • Eigen uitgaven voor o.a. dranken, spa-behandelingen e.d.
 • Aangeboden begeleide excursies
 • Reis- en/of annuleringsverzekering

Tour's Location

Created with Sketch. ★ Begeleide cruise ★
Created with Sketch.
p.p. vanaf €1.569

You might also like