Holland America Line

Ga op cruise met klassieke, stijlvolle cruiseschepen. Ontdek de wereld vanuit Nederland!

HAL logo2

Zoals de naam van deze rederij al prijsgeeft, is Holland America Line een Amerikaans-Nederlandse rederij met een duidelijk Nederlands tintje. Sommige schepen uit de vloot zijn zelfs vernoemd naar een plaats in Nederland. Een groot voordeel van Holland America Line is het gemak dat u in Nederland kunt inschepen! Er is dan ook een grote kans dat u gezelschap krijgt van veel Nederlanders aan boord. Uiteraard zal dit tijdens uw verblijf ook merkbaar zijn; u vindt veel Nederlandstalig personeel aan boord en tevens zijn de menukaarten in het Nederlands. Prettig, toch?

Diverse cruiseschepen

Holland America Line biedt een grote diversiteit aan cruiseschepen aan. Met voornamelijk middelgrote cruiseschepen onderscheidt Holland America Line zich van andere rederijen. Dit heeft zo zijn voordelen, het zorgt voor een vlottere inscheping en de hoeveelheid gasten aan boord is beperkter. De schepen zijn klassiek, ruim, maar zeker ook stijlvol ingericht.

Vaargebieden over de hele wereld

Holland America Line vaart naar alle continenten, van Oceanië tot aan Noord-Amerika. Ze beschikken zelfs over een privé-eiland op de Bahama’s, genaamd ‘Half Moon Cay’. Alle vaargebieden van Holland America Line op een rijtje:

  • Noord- en West-Europa
  • Middellandse Zee
  • Azië
  • Caribbean en Panamakanaal
  • Noord-, Midden- en Zuid-Amerika
  • Alaska en Canada
  • Australië en Nieuw-Zeeland

Activiteiten en entertainment

De schepen van Holland America Line beschikt over een uitgebreid programma aan activiteiten en entertainment. Zo kunt u deelnemen aan een wijnproeverij of kookworkshop, een filmpje kijken in de buitenbioscoop aan het zwembad en ’s avonds kunt u genieten van live muziek of een opvoering in het theater. Ook voor kinderen worden er leuke activiteiten georganiseerd, onder leiding van gediplomeerde werknemers. Daarnaast beschikken de schepen over winkeltjes, een casino en sportfaciliteiten.

Culinair

Een cruisevakantie bestaat ook uit lekker eten en drinken. Bij Holland America Line heeft u de keuze uit verschillende restaurants, zoals de klassieke Dining Room en het Lido buffetrestaurant, maar ook uit specialiteitenrestaurants Pinnacle Grill en Le Cirque. U kunt dineren op een vast tijdstip of op een tijdstip dat u wenst.

Begeleide cruises met Holland America Line

Individuele cruises met Holland America Line