Mein Schiff van TUI Cruises

Cruise op basis van Premium Alles Inclusief; geen extra kosten aan dranken en fooien!

LogoMeinSchiff

Met een uitgebreid aanbod aan premium services inbegrepen in de cruiseprijs, is Mein Schiff van TUI Cruises revolutionair op het gebieden van cruisen! Uw portemonnee heeft u tijdens uw verblijf aan boord dus niet nodig.

Diverse cruiseschepen

De vloot van Mein Schiff van TUI Cruises bestaat uit zeven cruiseschepen met elk een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. De schepen laten zich kenmerken door de typische Duitse ‘Gemutlichkeit’.

Goed om te weten: de voertaal aan boord is Duits.

Premium Alles Inclusief

Bij Mein Schiff van TUI Cruises verblijft u op basis van Premium Alles Inclusief. Dit houdt in dat u tijdens uw verblijf kunt genieten van alle maaltijden (m.u.v. specialiteitenrestaurants) en meer dan 100 merkdranken zonder extra kosten! Bovendien zit u niet vast aan vaste eettijden en zitplaatsen.

Ook de verplichte fooien zijn bij Mein Schiff van TUI Cruises inclusief!

Vaargebieden

Mein Schiff van TUI Cruises vaart naar veel bestemmingen over de hele wereld. Alle vaargebieden op een rijtje:

  • Noord-, West- en Oost-Europa
  • Middellandse Zee
  • Zuid-Afrika
  • Noord- en Midden-Amerika
  • Caribbean
  • Azië
  • Midden-Oosten

Activiteiten en entertainment

De schepen van Mein Schiff van TUI Cruises beschikken over een uitstekend amusementsprogramma, zorgeloze kinderopvang en uitgebreide sauna- en sportfaciliteiten. Zo zal er een basketbalveld, een golfsimulator en een fitness- en meditatieruimte aanwezig zijn. De wellness-faciliteiten bestaan uit een schoonheidssalon, sauna’s en stoombaden.

Culinair

U heeft een enorme keuze aan (specialiteiten)restaurants, bistro’s, lounges en bars waar u kunt genieten van heerlijk eten & drinken bij een adembenemend uitzicht.