MSC Cruises

Cruise in Mediterrane sferen met deze sfeervolle, Italiaanse rederij!

MSClogo

Waan u tijdens een cruise met MSC Cruises helemaal in Mediterrane sferen! Voel de warmte, de Italiaanse elegantie en de gastvrijheid terwijl u de meest prachtige bestemmingen ter wereld bezoekt.

Diverse cruiseschepen

MSC Cruises beschikt over 18 cruiseschepen waarvan twee, de MSC Grandiosa en de MSC Virtuosa, geheel nieuw zijn. Daarmee behoort MSC Cruises tevens tot de grootste rederijen. De schepen zijn van alle gemakken voorzien. De twee nieuwe schepen beschikken daarentegen over meer openbare ruimtes, een waterpark en grotere familiehutten.

Vaargebieden

Ook met MSC Cruises is alles mogelijk. Zie hier alle vaargebieden van MSC Cruises op een rijtje:

  • Noord-Europa
  • Middellandse Zee
  • Zuid-Afrika
  • Noord-, Midden- en Zuid-Amerika
  • Caribbean
  • Canada
  • Azië
  • Midden-Oosten

Activiteiten en entertainment

De cruiseschepen van MSC Cruises beschikken over verschillende activiteiten aan boord, zoals voetbal, volleybal, tennis, fitnessruimte, minigolf en er is mogelijkheid om te joggen op het dek. Wilt u liever ontspannen? U kunt gebruik maken van de spa en wellnessruimte(s).

Ook kunt u op de cruiseschepen van MSC Cruises genieten van spectaculaire shows, uw dansmoves showen in de discotheek of een gokje wagen in het casino. Voor jongeren is er een animatieteam aanwezig om ervoor te zorgen dat uw cruise een onvergetelijke ervaring wordt!

De nieuwste schepen mogen hier nog bijzondere activiteiten aan toevoegen, namelijk: een 4D bioscoop, F1 simulator, waterpark, klimparcours en nog veel meer!

Culinair

Aan boord van de MSC Cruises schepen kunt u gebruik maken van het buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner. Uiteraard kunt u eventueel dineren in de à la carte restaurants of de specialiteitenrestaurants waar u onder andere kunt genieten van de Aziatische en Italiaanse keuken. U kunt uw dag afsluiten onder het genot van een heerlijk glas wijn in een van de sfeervolle bars.

Dresscode

MSC Cruises adviseert haar gasten om voornamelijk casual en vrijetijdskleding mee te nemen. Dit is overdag geheel toegestaan. Tijdens de georganiseerde gala-avonden geldt er een strengere dresscode. Op deze avonden is een smoking of elegante jurk gewenst.

Tijdens themafeesten die overdag maar ook ’s avonds georganiseerd worden gelden natuurlijk een speciale dresscode. Zo trekt u uw beste sixties en seventies outfit aan naar de Flower Glory Party, gaat u geheel in het wit naar de White Party en komt u in Italiaanse kleuren (groen, wit en rood) naar de MSC Little Italy entertainment feesten.

Tip: neem een lekker vest of dikke trui mee vanwege de mogelijke temperatuursverschillen tussen de warmte op het dek en de binnenruimtes met airconditioning.

Begeleide cruise met MSC Cruises

Individuele cruises met MSC Cruises