Royal Caribbean

Ontdek de veelzijdige vloot van Royal Caribbean waar de mogelijkheden eindeloos zijn!

logorcl

Met onder andere het grootste cruiseschip ter wereld in de vloot, zijn de mogelijkheden bij Royal Caribbean eindeloos. De nieuwste schepen beschikken over talloze activiteiten… u raakt niet uitgekeken! Ervaar het zelf met een cruise van Royal Caribbean!

Een omvangrijke vloot

De Royal Caribbean vloot bestaat uit 26 schepen met daaronder de vier grootste schepen ter wereld; Symphony of the Seas, Harmony of the Seas, Oasis of the Seas en Allure of the Seas. En daarmee staat de Symphony of the Seas met stip op nummer één als het grootste cruiseschip ter wereld! De nieuwste Royal Caribbean schepen beschikken ook over verschillende attracties voor de jeugd, waaronder botsauto’s en ijsbanen.

Vaargebieden

Met Royal Caribbean vaart u naar alle uithoeken van de wereld. Dit zijn de vaargebieden op een rijtje:

  • Noord-Europa
  • Middellandse Zee
  • Caribbean
  • Noord- en Midden-Amerika
  • Alaska en Canada
  • Azië
  • Australië & Nieuw-Zeeland

Activiteiten en entertainment

De cruiseschepen van Royal Caribbean beschikken over een brede selectie aan faciliteiten voor verschillende leeftijden. Denk bijvoorbeeld aan waterattracties zoals zwembaden, glijbanen, flowriden en bubbelbaden, maar ook andere activiteiten zoals danslessen, Spaanse lessen, indoor-skydiven, een arcade en ziplinen. Ook voor de avonduren zijn er veel faciliteiten en entertainment. Zo kunt u genieten van verschillende shows, kunt u een gokje wagen in het casino en kunt u dansen in de discotheek.

Culinair

Zin in een overheerlijke pizza? Of wellicht een hamburger met frietjes? Bij Royal Caribbean heeft u de keuze uit 12 verschillende all inclusive restaurants én verschillende specialiteitenrestaurants zoals Jamie’s Italian by Jamie Oliver die u kunt uitproberen. Ook zijn er 19 verschillende bars waar u kunt genieten van een heerlijk wijntje of iets anders lekkers.

Dresscode

Royal Caribbean vraagt haar gasten om overdag casual gekleed te gaan. Gelieve zwemkleding enkel op het pool deck te dragen. Een korte broek is toegestaan tijdens het ontbijt en de lunch.

Bij het diner is het wenselijk om net gekleed te gaan. U kunt denken aan een jurk, rok, hemd en pantalon. Een jas, vest en blazer is ook toegestaan.

Tijdens uw cruise worden (afhankelijk van de duur van uw cruise) 1 tot 3 avonden benoemd tot gala-avond. Op deze avonden geldt een formele dresscode. Het is dan ook wenselijk om een smoking, hemd met stropdas of een nette (cocktail)jurk te dragen.

Individuele cruises met Royal Caribbean